Palmiers

16 Jul

  

This is for appetizer. I made 2 kinds of palms, but you can put whatever you like inside. With 1 flaky pastry, you can make around 25 Palms.

Ingredients:
Basilica Palms
– 1 flaky pastry
– lemon juice
– basilica
– parmesan
– pepper

Raw ham Palms
– 1 flaky pastry
– raw ham
– Parmesan
– pepper

Preheat your oven to 180°C (thermostat 6).
Unroll your pastry in shape of a square, put your parmesan, basilica+ some lemon juice/ham already cut in small pieces, until te all pastry is covered. Add pepper as you want.
Roll each side of your pastry until the two rolls of each side touch each other. Put in the freezer for 15mn.
Cut in slides. Arrange your pieces on greaseproof paper and heat it for about 15mn.

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Pour l’apéritif. J’en ai fait de 2 sortes, mais on peut les garnir avec ce que l’on veut. Avec une pâte feuilletée, on peut faire environ 25 palmiers.

Ingrédients:
Palmier au basilic
– 1 pâte feuilletée
– jus de citron
– parmesan
– poivre

Palmier au jambon de pays
– 1 pâte feuilletée
– jambon de pays
– parmesan
(- poivre)

Préchauffer le four à 180°C.
Dérouler votre pâte en forme de carrée, y mettre vos ingrédients de façon à ce que toute la surface soit recouverte. Rouler 2 côtés opposés vers le centre jusqu’à ce que les deux rouleaux se touchent. Mettre au congélateur 15mn. Découper en tranches. Mettre sur du papier sulfurisé et enfourner 15mn environ.

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